Submitted by: sdemir   Date: 2009-06-18 08:40
1. Temel Tıp Bilim Dernekleri Platformu Sempozyumu

Sayın Temel Tıp Bilimleri Mensupları,

Tıp eğitiminde çok önemli bir görev üstlenen ve Tıp Fakültelerinin olmazsa olmaz birimleri olan Temel Tıp Bilim dallarının günümüzde çok ağırlaşan eğitim, araştırma ve özlük hakları sorunlarını ortaya koymak, çözüm önerilerini oluşturmak ve ilgili sorumlu birimlere sunmak üzere organize olan Temel Tıp Bilim Dernekleri Platformu 15 Aralık 2008 ve 7 Þubat 2009 tarihinde iki toplantı gerçekleştirmiş ve en kısa zaman dilimi içerisinde temel tıp bilim derneklerinin katılımı ile ortak bir sempozyum düzenlenmesine karar verilmiştir. Bu karar doğrultusunda 20 Haziran 2009 Cumartesi günü Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde tam gün süren bir etkinlik yapılacaktır.

Toplantı için Sağlık Bakanlığı yetkililerimiz, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanımız, Yüksek Öğretim Denetleme Kurulu Başkanımız, Yüksek Öğretim Kurulu Üyelerimiz, Tıp Fakültelerimiz Dekanlıkları, Temel Tıp Anabilim Dalı Başkanlıkları ve Temel Tıp Anabilim Dalları Öğretim Üyelerimiz davetlidir.

Bu siteden Temel Tıp Bilim Dernekleri Platformunun faaliyetleri hakkında bilgi alabilir ve Sempozyum hakkındaki gelişmeleri de izleyebilirsiniz. Ekte sunulan program için talep edilecek ücret sempozyum günü kayıt masasında tahsil edilecektir.
Katılımınızı bekler, saygılarımızı sunarız.

Temel Tıp Bilim Dernekleri Platformu Sekreteryası,
Prof. Dr. Hakan Hamdi Çelik
Türk Anatomi ve Klinik Anatomi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Hacettepe Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

Sempozyum programı
Tagler: Hiç etiket yok

Comments: (0)

Henüz yorum yapılmamış