Submitted by: sdemir   Date: 2009-08-04 08:04
Laboratuvar Yönetimi Sempozyumu
Gaziantep 7-10 Ekim 2009
Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız



Değerli Meslektaşlarımız

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği olarak; 07-10 Ekim 2009 tarihleri arasında Gaziantep'te Anatolian Otelde düzenleyeceğimiz "Laboratuvar Yönetimi Sempozyumu"na siz değerli katılımcıları davet etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.

Sempozyumda; Laboratuvar Yönetimi başlığı altında dört farklı panel düzenlenmiştir. Bu paneller; Tıpta Biyokimya Uzmanlık Eğitimi ve Biyokimya Uzmanının Rolü; Laboratuvarlarda Satınalma ve İhale Yöntemleri; Laboratuvarlarda Kalite Standartları ile Laboratuvar Verilerinin Yorumlanması konularında yapılacaktır. Panellerde belirtilen konularda yapılan konuşmalar ile değerli meslektaşlarımızın görüşlerini bizimle paylaşacaklarına ve son gelişmeleri izleyerek güncel bilgiler ile kendilerini yenileme imkanını bulacağına inanıyoruz.

Bu sempozyumda; ayrıca Laboratuvar alanında hizmet veren firmaların son teknolojik gelişmeleri meslektaşlarımız ile paylaşmalarını hedefliyoruz. Bir tarih ve kültür şehri olan Gaziantep'te yapılacak olan bu sempozyumun sosyal yönden de doyurucu bir toplantı olması dileği ile sizleri aramızda görmekten onur duyacağımızı belirtir saygılar sunarız.

Organizasyon Komitesi adına
Prof. Dr. Necip İLHAN
Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği Başkanı
Tagler: Hiç etiket yok

Comments: (0)

Henüz yorum yapılmamış