Submitted by: sdemir   Date: 2010-02-19 13:40


Hastane İnfeksiyonları Kongresi

1-4 Nisan 2010, Antalya

Değerli Meslektaşlarım,

Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği olarak, Eğitim Programlarımızla (HİEP) dönüşümlü olarak iki yılda bir düzenlediğimiz Hastane İnfeksiyonları Kongresi’ ni 1-4 Nisan 2010 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştireceğiz. Hastane infeksiyonlarının önemi ve kontrolü konusundaki çalışmaları, eğitim programları ve bilimsel aktiviteleri ile, toplumun tüm kesimlerinde bu konuyla ilgili farkındalık yaratmak misyonunu üstlenmiş olan derneğimiz bu kongre ile birlikte kuruluşunun onuncu yılını da kutlayacak. Bugüne değin bu alanda yaptıklarımızla önemli bir görevi yerine getirdiğimizin, ancak bunlarla hiçbir zaman yetinmememiz gerektiğinin bilinciyle ve tüm üyelerimizin katkılarıyla daha bir çok önemli ve yararlı projeler üreteceğimize olan inancımız tamdır.

Her zaman olduğu gibi kongre programımızı siz değerli üyelerimizden bizlere gelen istekler ve öneriler doğrultusunda hazırlamaya çalıştık. Bununla birlikte, kısıtlı kongre süresi içinde yer veremediğimiz bazı konular için bizleri hoşgörü ile karşılayacağınıza inanıyoruz.

Geçen kongremizde olduğu gibi infeksiyon kontrol hemşireleri ve hekimlerine yönelik olarak eğitim kursları kongre öncesi programımızda yine yer alacak ve infeksiyon kontrolü pratiğinde karşılaşılan sorunlar detaylı biçimde tartışılacaktır.

Birbirinden değerli konuşmacılarımızın, konusunda uzman meslektaşlarımızın, düzenleme kurulunda yer alarak bize destek veren arkadaşlarımızın ve elbette, siz katılımcılarımızın katkılarıyla her zaman olduğu gibi çok verimli bilimsel bir şölen yaşayacağımızdan kuşkum olmaksızın, sizleri Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği Yönetim Kurulu ve Kongre Düzenleme Kurulu adına kongremize davet ediyorum.

Sevgiler ve saygılar,


Dr.Sercan ULUSOY
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı
Tagler: Hiç etiket yok

Comments: (0)

Henüz yorum yapılmamış