Submitted by: sdemir   Date: 2008-12-24 06:39

24. ANKEM Kongresi

29 Nisan - 3 Mayıs 2009
Lykia World Ölüdeniz
Kongre Başkanları : Prof. Dr. F. Tansu SALMAN Prof. Dr. Sercan ULUSOY
Genel Sekreter: Prof. Dr. M.Derya AYDIN

Ayrıntılı Bilgi: www.ankem2009.org

Değerli Meslekdaşlarımız,

Günümüzde, infeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji alanında ve buna paralel olarak da antimikrobiyal tedavideki hızlı gelişmeler, multidisipliner çalışmaların önemini ve yararını çok açık biçimde ortaya koymuştur. Değişik disiplinlerin ve uzmanlık alanlarının bilgi, birikim ve deneyimlerini ortaya koyarak ve paylaşarak en iyiyi, en doğruyu bulmayı amaçlayan bu yaklaşımın Türkiye'deki ilk öncüsü olan ANKEM Derneğinin 24. Kongresi 29 Nisan-3 Mayıs 2009 tarihlerinde yurdumuzun en güzel köşelerinden biri olan Ölüdeniz/Fethiye'de LykiaWorld Hotel'de yapılacaktır.

23 yıldır bir klasik haline gelen ve ülkemizin en eskilerinden biri olan ANKEM Kongresinin, değişik disiplinlerden bu alandaki uzman kişileri veya bu konuya gönül vermiş meslekdaşlarımızı biraraya getirmek, düzeyi ve kalitesi yüksek bir bilimsel şölen oluşturmak konusundaki misyonunu ve görevini yine fazlasıyla yerine getireceğinden kuşkumuz yoktur. Bunun gerçekleşmesinde katkısı olan ve olacak olan tüm "ANKEMİST'lere şimdiden içten şükranlarımızı sunarız.

Her yıl, kendini yenileyerek, ilginç ve dikkat çekici değişikliklerle gerçekleşen, bu bağlamda her yıl kendini sürekli olarak aşan ANKEM Kongresinin çıtayı bu kez daha da yükselttiğini sizlerle paylaşmak isteriz. European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases (ESCMID)'e bağlı ESGAP (ESCMID Study Group for Antibiotic Policies) davetimizi kabul ettiler ve kongremize bir oturum ile katılacaklarını bildirdiler.

Ayrıca, henüz kesinleşmeyen, ancak tarih uygun olduğu takdirde katılmaktan mutluluk duyacağını belirten konusunda uzman yabancı bilim adamları ile iletişimi sürdürmekteyiz.

Sözünü ettiğimiz zenginliklerin sizlerin değerli katılımları, katkıları ve deneyimleri ile birleştiğinde her zamanki gibi son derece yararlı, kaliteli ve unutulmaz bir ANKEM Kongresinin daha ortaya çıkacağına inancımız tamdır.

24. ANKEM Kongresinde görüşmek üzere sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Kongre Başkanları

Prof. Dr. F. Tansu SALMAN Prof. Dr. Sercan ULUSOY
Tagler: Hiç etiket yok

Comments: (0)

Henüz yorum yapılmamış