Submitted by: sdemir   Date: 2009-02-06 11:34
Değerli Meslektaşlarımız

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği olarak: 11-15 Ocak 2009 tarihleri arasında Uludağ’da Grand Yazıcı otelde düzenleyeceğimiz 5. Ulusal kongremize siz değerli katılımcıları davet etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.

Kongrede; klinik biyokimya, temel biyokimya ve moleküler biyoloji alanındaki yeni gelişmelerin yanı sıra, klinik biyokimyanın dünyada ve ülkemizdeki değişim süreci ele alınacaktır.Klinik Biyokimya alanında yapılacak olan sunumlar ve düzenlenecek olan kurslarla siz değerli meslektaşlarımızın son gelişmeleri izleme ve güncel bilgiler ile kendilerini yenileme imkanını bulacağına inanıyoruz.


Kongremizde; klinisyenler ile laboratuar branşlarının birlikte yer aldığı sempozyum, konferans ve kurslarda ülkemizin değerli bilim adamları görüşlerini bizimle paylaşacaktır. Kongrenin bilimsel programı siz değerli katılımcıların önerileri doğrultusunda hazırlanacaktır.


Bilimsel ve akademik kazanımlar kadar önem verilen bir diğer konu olan ulusal laboratuar standartları konusundaki çalışmalarımızı bu kongrede de sürdüreceğiz.


Kongremizde genç meslektaşlarımızı özendirmek amacı ile sözlü sunum yapmak suretiyle kongremize katılmak isteyen ve kurumlarından destek sağlayamayan sınırlı sayıdaki meslektaşımıza kayıt veya konaklama desteği sağlanmaya çalışılacaktır.


Bu kongrede ayrıca klinik biyokimya alanında hizmet veren firmaların son teknolojik gelişmeleri meslektaşlarımız ile paylaşmalarını hedefliyoruz. Kongrenin sosyal yönden de zengin bir kongre olması dileği ile sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir saygılar sunarız.


Organizasyon Komitesi adına

Prof. Dr. Necip İLHAN
Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği Başkanı

http://www.kbud2009.info
Tagler: Hiç etiket yok

Comments: (0)

Henüz yorum yapılmamış