Submitted by: sdemir   Date: 2009-02-10 07:24
2. Türkiye EKMUD Bilimsel Platformu: Antimikrobiyal Direnç

11-14 Mart 2009 Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi


ESCMID Postgraduate Education Course Beta-lactamases in community-acquired infections: from lab to clinic 10-11 Mart 2009 Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi

Ayrıntılı bilgi:http://www.ekmud2009.org/


Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği olarak hedefimiz bir yıl kongre, diğer yıl ise bilimsel platform düzenleyerek bilimsel aktivitelerimizi sürdürmektir. 11-14 Mart 2009 tarihleri arasında Ankara’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde 2. Türkiye EKMUD Bilimsel Platformu’nu gerçekleştireceğiz. Platformda her yönüyle tartışılacak olan ana başlık “Antimikrobiyal Direnç”.

Günümüzde tıbbın her alanını ilgilendiren konuların başlıcası olan enfeksiyon etkenleri, antimikrobiyal direnç sorunu ve çözüm önerilerini bu platformda konunun uzmanlarıyla tartışacağız. Bilgileneceğiz, aynı zamanda birlikte çözümler oluşturmaya çalışacağız.

Platform öncesinde 10-11 Mart 2009 tarihleri arasında yine Bilkent Otelde ESCMID ile birlikte “ESCMID Postgraduate Education Course Beta-lactamases in community-acquired infections: from lab to clinic” başlıklı kursunu düzenliyoruz. Daha önceki kurslarımızda olduğu gibi katılımın interaktif olabilmesi için sınırlı sayıda katılımcının kabul edileceği kursun genç araştırmacı arkadaşlarımız için yol gösterici olacağını düşünüyoruz.

Siz değerli meslektaşlarımızı 2. Türkiye EKMUD Bilimsel Platformu’na ve kursa davet etmekten onur duyar, birlikte daha iyiye ulaşma dileğiyle saygılar sunarız.


Prof. Dr. Gaye USLUER
Türkiye EKMUD Başkanı
Tagler: Hiç etiket yok

Comments: (0)

Henüz yorum yapılmamış