21 Nisan-24 Nisan 2010 - ANTALYA / TÜRKİYE
Submitted by: orcunzorbozan   Date: 2010-01-19 12:10
15. Biyomedikal Mühendisliği Ulusal Toplantısı-BİYOMUT 2010, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Müh. Bölümü, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Þubesi’nin ev sahipliğinde 21-24 Nisan 2010 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecektir.

Bu kongrede ülkemizdeki biyomedikal mühendisliği ile ilgili tüm tarafların bir araya getirilmesi planlanmaktadır. Bu noktadan hareketle üniversitelerdeki değerli araştırmacılarımızın yanı sıra biyomedikal araştırmalarını destekleyen kuruluşların (DPT, TÜBİTAK, Sanayi Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Teknoparklar), medikal cihaz üreticileri ve tedarikçilerinin ve meslek odalarının aktif katılımını hedefliyoruz. Dolayısıyla bu toplantı, yeni projelerin ortaya çıkması, biyomedikal alanda güncel ihtiyaç ve problemlerin tartışılması, desteklerin sorgulanması ve değerlendirilmesi ve yeni proje gruplarının oluşması için önemli bir fırsat olacaktır.

Porto Bello Hotel Resort & SPA’da, herşey dahil konseptte gerçekleştirilecek olan BİYOMUT2010’da hem bilimsel hem de sosyal aktiviteler ile 4 gün boyunca sizlere renkli ve kaliteli bir kongre ortamı yaratmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

Siz değerli araştırmacılarımızı ve ilgili tüm tarafları değerli çalışmalarını paylaşmak üzere 21-24 Nisan 2010 tarihleri arasında Antalya’ya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

H. Özcan Gülçür (Toplantı Eşbaşkanı)

Ömer H. Çolak (Toplantı Eşbaşkanı)
Tagler: Hiç etiket yok

Comments: (0)

Henüz yorum yapılmamış